بـُــنـ بـــسـتـ

بی آنکه حواسمان باشد ، هر روز از بن بست های زیادی عبور می کنیم!

بـُــنـ بـــسـتـ

بی آنکه حواسمان باشد ، هر روز از بن بست های زیادی عبور می کنیم!

دیدار با سه دختر حادثه دیده در پارک ارم



صبح روز بیستم اردیبهشت ماه ، وارد این ماجرا شدم ، زمانی که هنوز چند ساعت بیشتر از حادثه نگذشته بود. به بیمارستان رسول اکرم رفتم و بعد اون به بیمارستان آسیا. سینا فرهی ، پدر رکسانا و پیمان نامزد رکسانا اولین کسانی بودند که حدود دو ساعت بعد از صبر کردن مقابل آی سی یو باهاشون صحبت کردم و بعد پدر نگار قربانی. 

تو لابی بیمارستان به خانواده فرهی و قربانی و بعدتر پشت تلفن به خانواده مانیا قول دادم که تا آخر پیگیر موضوع باشم و نو این مدت حدود 10 گزارشم از این حادثه در اعتماد و ایسنا منتشر شده. 

گزارش آخر پیگیری وضعیت سه دختر جوان آسیب دیده  ، دو ماه پس از حادثه است و بامداد روز دوشنبه 23 تیرماه روی خروجی سرویس اجتماعی ایسنا رفت.


دیدار با سه حادثه دیده پارک ارم، دوماه پس از حادثه

میراث یک‌ شب هیجان در پارک ارم

کمی بیشتر از دو ماه از حادثه پارک ارم گذشته است، همان حادثه‌ای که سه دختر 29 ، 26 و 24 ساله را برای مدتی نامعلوم و شاید برای همیشه خانه‌نشین کرد، اما دیگر خبری از رسانه‌ها نیست که پیگیر این ماجرا باشند و دست آخر هم معلوم نشد که مقصر این حادثه چه کسی است؛ پارک ارم یا شفت؟!

به گزارش خبرنگار «حوادث» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عصر روز جمعه شب، 19 اردیبهشت ماه بود، سه دختر جوان به نام‌های «مانیا یوسفی»، «رکسانا فرهی» و «نگار قربانی» به همراه نامزدهایشان برای جشن کوچکی که نگار به بهانه‌ فارغ‌التحصیلی‌اش گرفته بود راهی پارک ارم شدند. چند وسیله را برای بازی انتخاب کردند تا حوالی ساعت 22:30 نوبت سوارشدنشان به دستگاه موش دیوانه (کریزی ماوس) رسید. دخترها در یک کابین و پسرها در کابین بعدی جای گرفتند وسیله همزمان با حرکت به روی ریل شروع به چرخیدن به دور خودش هم کرد و کم کم ارتفاع گرفت، صدای جیغ و خنده‌های هیجانی ده‌ها نفری که سوار بر وسیله‌های مختلف لونای یک پارک ارم شدن بودند فضا را پر کرده بود. در همین حین بود که موش دیوانه دچار نقص فنی شد، کابین حامل سه دختر در ارتفاعی حدود هشت متری در حال چرخش از ریل جدا شد و پس از سه برخورد روی زمین افتاد و ... .

این تمام ماجرایی است که ظرف چند ثانیه زندگی سه دختر را زیر و رو کرد و فردای آن روز بسیاری از رسانه‌ها به انتشار خبر این واقعه پرداختند. افکار عمومی پارک ارم را مقصر حادثه می‌دانست اما جهانگیر، مدیرعامل این پارک با استناد به سوابق مدیریتی‌اش،مجموعه تحت امر خود را از هر اتهامی مبرا می‌دانست و معتقد بود که این دستگاه که به تازگی نیز به بهره‌برداری رسیده بود کاملا تحت اختیار پیمانکار بوده و اگر خطایی هم رخ داده از جانب پیمانکار بوده است.

اداره استاندارد وارد عمل و مشخص شد شفتی که اتصال دهنده کابین و ریل بوده شکسته و باعث وقوع این حادثه شده است. درست مانند سال‌های نه چندان دور که راننده جان‌باخته در حوادث رانندگی به عنوان مقصر معرفی می‌شد و بعد هم معلوم نمی‌شد چه کسی باید جوابگوی خسارات حادثه باشد.

پیمانکار موش دیوانه معتقد بود که چکهای روزانه دستگاه انجام شده و چک لیست‌ها به عنوان سند بی‌عیب بودن دستگاه نیز موجود است اما تست شفت در چک لیست‌ها نبود و تنها در بازدید‌های دوره‌ای مورد ارزیابی قرار می‌گرفت.

سه دختر به بیمارستان حضرت رسول منتقل شدند و پس از آن به دلیل آنچه که والدینشان رسیدگی نامناسب بیمارستان اعلام کردند، نگار و رکسانا به بیمارستان آسیا و مانیا به بیمارستان نور افشار منتقل شدند وروند درمان سه دختر آغاز شد. در همان روزهایی که خبرنگاران روزنامه‌ها و خبرگزاری‌های مختلف در لابی دو بیمارستان به دنبال خبری خاص از حادثه بودند، مشخص شد که «نگار» دارای آسیب‌دیدگی جدی نخاعی شده و احتمال فلج شدن همیشگی‌اش وجود دارد؛ نگار از ناحیه کمر و گردن دچار آسیب دیدگی شدید شده و شکستگی دنده و لگن و چند مهره کمر نصیبش شده است.

چند روز بعد از حادثه مدیرعامل پارک ارم نشستی خبری برگزار کرد و از پدران سه دختر حادثه دیده نیز برای حضور در این نشست دعوت کرد. ایرج جهانگیر در نشست ظهر روز جمعه خود اعلام کرد که تمامی هزینه‌های درمانی و بیمارستانی این سه دختر از سوی پارک ارم پرداخت خواهد شد. او از رسانه‌ها نیز انتقاد کرد و گفت که حال مجروحان حادثه را وخیم‌تر از آنچه که بود اعلام کرده‌اند در حالی که هیچ یک از دختران قطع نخاع نشده‌اند با این وجود به عنوان فردی که مقصر حادثه نیست بخاطر وقوع این حادثه از مردم و خانواده‌های "یوسفی" و "قربانی" و "فرهی" عذرخواهی کرد!.

پس از این سخنان "اسماعیل قربانی"، پدر «نگار» در گفت‌وگویی با خبرنگار حوادث ایسنا، گفت که نمی‌شود پارک ارم به عنوان محلی که این حادثه در آن رخ داده تقصیری نداشته باشد و ما پیگیر شکایتمان هستیم و امیدواریم با دستور ویژه‌ای که از سوی مقام قضایی برایی پیگیری این پرونده صادر شده، هرچه زودتر تکلیف مشخص و با متخلفان برخورد شود.

حالا چند روز بیشتر از دو ماه از روز حادثه گذشته است، رسانه‌ها موضوع را فراموش کرده یا شاید به دنبال سوژه‌ای داغ تر و به روز‌تر هستند، با این وجود خبرنگار ایسنا در پیگیری وضعیت حادثه دیده مطلع شد که «رکسانا» و «مانیا» از بیمارستان ترخیص و به خانه منتقل شده‌اند، اما «نگار» همچنان در وضعیتی وخیم از بیمارستان آسیا به بیمارستان نور افشار منتقل شده است، اما وضعیت هیچ کدام از سه دختر مطلوب نیست؛ هیچکدام امکان حرکت عادی را ندارند و پزشک استراحت مطلق را برایشان تجویز کرده است.

پدر نگار در گفت‌وگویی با خبرنگار ایسنا، درحالی که نگران ادامه درمان دخترش بود، گفت:‌ نگار در آزمون کارشناسی ارشد پذیرفته شد اما متاسفانه امکان حضور در آزمون عملی را پیدا نکرد و با مساعدت سازمان سنجش قرار شد تا سهمیه‌اش برای دوره بعد محفوظ بماند اما نگرانی من از روند درمان اوست. واقعیت این است که نگار عملا از گردن به پایین حرکت چندانی ندارد و گرچه روحیه‌اش خوب است اما تغییری در وضعیتش رخ نداده است. نگرانی دیگر ما عفونت ادراری و زخم بستر است که با توجه به مدت زیای که دخترم در بیمارستان بوده وی را تهدید می‌کند.

قربانی با اشاره به سخنان پزشکان معالج دخترش گفت:‌ به ما گفته‌اند که نگار خوب می‌شود اما نمی‌توان زمانی برایش تعیین کرد و نمِی‌توان گفت که وی چه زمانی به حالت نزدیک به قبل از حادثه باز خواهدگشت.

او از هزینه‌های درمان دخترش نیز نگران است و با بیان اینکه تا کنون حدود 100 میلیون تومان برای درمان دخترش هزینه شده است، ادامه داد:‌ حدود 75 میلیون تومان از هزینه‌ها را پارک ارم پرداخت کرده اما از حدود دو هفته پیش به ما گفته‌اند که امکان پرداخت مابقی هزینه‌ها را ندارند و هزینه‌کرد بیش از این مبلغ از اختیارات مدیر مجموعه ارم خارج است. حالا ما نمی‌دانیم گناه دختر من چیست؟ او فقط برای تفریح با دوستانش به پارک رفته بود وحالا دو ماه است که روی تخت بیمارستان افتاده؛ قرار بود چند ماه دیگر ازدواج کند و به فرانسه برود اما حالا به این روز افتاده و هیچکس‌هم جوابگوی ما نیست؛ نتایج شکایاتمان اعلام نشده و پارک ارم هم به فعالیتش ادامه می‌دهد.

قربانی ادامه داد:‌ به ما گفته‌اند مابقی هزینه‌ها را از بیمه بگیریم، بیمه‌هم پرداخت هزینه‌ها را به اعلام نظر دادگاه موکول کرده و با این وضع فکر نمی‌کنم تا چند ماه آینده حکمی از سوی دادگاه صادر شود، حالا سوال من اینجاست که در این مدت هزینه‌های درمان دخترم را از کجا باید تامین کنم ؟.

«رکسانا» نیز گرچه از بیمارستان مرخص شده اما آنطور که سینا فرهی، پدرش به خبرنگار ما گفته است هشت نه ماهی را باید در خانه استراحت مطلق داشته باشد. او در گفت‌وگویی با ایسنا در این باره گفت: مهره‌های گردن رکسانا جابجا شده، باید چندین جلسه فیزیوتراپی برود و آزمایش‌های مختلفی انجام دهد، در حال حاضر نباید از جایش بلند شود و امکان حرکت هم ندارد.

او درباره شکایتش از مسببان حادثه نیز گفت: پیمانکار که با قید وثیقه آزاد است و باید کارشناس برای بازدید از محل اقدام کند. متاسفانه علیرغم اینکه دستور پیگیری و رسیدگی سریع به این حادثه اعلام شده بود اما تا کنون اتفاق خاصی در پرونده شکایتمان رخ نداده و هنوز کیفر خواستی برای این ماجرا صادر نشده ست. در واقع پرونده هنوز در دادسرای صادقیه است و به هنوز به مجتمع قضایی قدس نرفته است.

فرهی درباره قول‌هایی که پارک ارم درخصوص پرداخت هزینه‌ها داده بود نیز گفت: تنها مبلغی که من از مسئولان پارک دریافت کردم حدود سه میلیون تومان بود و بعد از آن هم پیگیر ماجرا نشدم و نمی‌دانم که آیا پرداخت‌ها قطع شده یا خیر؟.

«مانیا یوسفی» نیز بیش از شش ماه باید استراحت مطلق داشته باشد، مهره‌های کمرش آسیب جدی دیده و نمی‌تواند تحرک چندانی داشته باشد و خانواده وی نیز به همراه خانواده‌های قربانی و فرهی پیگیر ماجرای شکایتشان هستند.


مصائب آقای وزیر


گزارشی درباره طرح موضوع استیضاح وزیر علوم در مجلس نهم، ایده گزارش در زمان کوتاهی به ذهنم خطور کرد و صبح روز دوشنبه روی خروجی سرویس دانشگاهی ایسنا رفت.

ایجاد کمپین فیسبوکی "نه به استیضاح فرجی‌دانا"

مصائب آقای وزیر

پیش‌بینی رییس فراکسیون اصولگرایان مجلس از تیره شدن روابط میان وزارت علوم و مجلس شورای اسلامی به یک ماه نکشیده محقق شد و حالا حدود 50 نفر از نمایندگانی که اغلب ساکنان حوزه انتخابیه‌شان حسن روحانی را به عنوان رییس جمهور برگزیده بودند، عزم خود را برای احضار رضا فرجی دانا به مجلس جزم کرده‌اند تا او را به دلیل آنچه که دور شدن کشور از قطب تولید علم می‌دانند استیضاح کنند.

در مقابل، حامیان سیاست های وزیر علوم نیز با ایجاد کمپینی در شبکه های مجازی و انتشار نامه‌های مختلف، مخالفت خود را با این استیضاح اعلام کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار سرویس دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، هنوز مُهر رای اعتماد 159 نفر از نمایندگان مجلس یه دومین گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت علوم خشک نشده بود که 82 نفر از نمایندگان مجلس در تذکری کتبی به وی خواستار تجدیدنظر در برخی از انتصابات انجام شده در وزارت علوم شدند و فردای همان روز نیز خبر نامه 150 نماینده مجلس به رییس جمهور در خصوص درخواست مداخله حسن روحانی در انتصابات این وزارتخانه روی خروجی خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری قرار گرفت و گرچه مستقیما نامی از افراد مورد اعتراض نمایندگان در آن نامه آورده نشد، اما مشخص بود که اعتراض عمده آنان به انتصاب جعفر توفیقی در جایگاه مشاور عالی وزارت علوم و جعفر میلی منفرد در سمت معاون آموزشی این وزارتخانه است.

یک هفته از این وقایع نگذشته بود که سخنان خارج از عرف یکی از اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس که از قضا روزی خود ردای وزیر علوم نیز بر تن داشت، روی خروجی رسانه‌ها قرار گرفت، جملاتی که وزیر اسبق در دیدار با معاون پارلمانی وزیر فعلی علوم خطاب به فرجی دانا گفته و در آن با "مرتیکه" خطاب کردن وی خواسته بود تا "پیش از آنکه با اردنگی از وزارتخانه به بیرون پرتش کند، عذر تعدادی از معاونان و مشاوران خود را بخواهد!" مدتی پس از آن ، گرچه آقای وزیر پاسخی به این سخنان عجیب نداد، اما با سوال مشترک 23 نفر از نمایندگان مجلس راهی بهارستان شد تا درباره انتصاب برخی افراد در برخی از سمت‌ها و معاونت‌های وزارت علوم توضیحاتی را ارائه کند، جلسه‌ای که پس از قانع نشدن نمایندگان با 149 رای مخالف و 10 رای ممتنع از جمع 240 رای ماخوذه با ثبت دومین کارت زرد مجلس به نام وزیر علوم دولت تدبیر و امید تمام شد.

این اقدامات اما مانع از ادامه تحقق قول دولت به بدنه حامیان دانشجویی خود نشد و ادامه روند تغییر روسای دانشگاه ها که با جسارت توفیقی در دوران سرپرستی اش بر وزارت علوم و حمایت گسترده دانشجویان آغاز شده بود ادامه یافت و قرعه تغییرات به ریاست دانشگاه تهران رسید و بر این اساس فرهاد رهبر که از سال 86 بر کرسی ریاست دانشگاه تهران تکیه زده بود پس از اتمام حکم مدیریتش از ریاست بر نماد آموزش عالی کشور کنار رفت و محمد حسین امید به عنوان سرپرست این دانشگاه انتخاب شد. این تغییر که با استقبال گسترده دانشجویان و بسیاری از اساتید دانشگاه تهران روبه رو شد، اما چندان به مذاق برخی از مجلسی ها خوش نیامد.

چراغ سبز مراجع به فرجی دانا

چند روز پس از کارت زرد مجلس و تغییر رییس دانشگاه تهران، رضا فرجی‌دانا به قم سفر کرد و با 9 تن از مراجع عظام از جمله حضرات آیات صافی گلپایگانی ، جوادی آملی، موسوی اردبیلی ، وحید خراسانی، علوی گرگانی ، هاشمی شاهرودی و ... دیدار و گفت‌وگو کرد تا ثابت کند که فاصله‌ چندانی میان سیاست‌های وزارتخانه و مطالبات مراجع تقلید وجود ندارد، به ویژه آنکه در این دیدار مراجع عظام در کنار طرح دغدغه‌ها و مطالبات خود با رویی باز به استقبال وزیر علوم و هیات همراهش رفتند.

همچون همه دوره‌های قبل وزارت علوم در دولت‌های گذشته، روند تغییر روسای دانشگاه‌ها ادامه پیدا کرد و تا امروز حدود 40 رییس دانشگاه در دولت تدبیر و امید تغییر کرده‌اند ، تغییر روسای دانشگاه ها نیز به یکی از چالش های بین وزارت علوم و برخی از نمایندگان مجلس تبدیل شد، نمایندگانی که عمدتا از اعضا و منتسبان جبهه پایداری هستند بدون اشاره به تغییر بیش از 50 رییس دانشگاه در دولت احمدی نژاد، این اقدام وزارت علوم را به برخورد «گازانبری» با روسای دانشگاه ها تعبیر کردند. هرچند جامعه دانشگاهی به ویژه اعضای هیات علمی از دموکراسی ایجاد شده در تعیین روسای دانشگاه‌ها توسط دولت یازدهم استقبال کردند.

همچنین افشای فساد و رانت‌ علمی در دولت احمدی‌نژاد که به پرونده 3000 بورسیه معروف شد، را می توان از جنجالی ترین خبرهای مربوط به وزارت علوم در بهار امسال دانست. مجتبی صدیقی ، معاون وزیر و رییس سازمان امور دانشجویان در نشست خبری که در نخستین روزهای خرداد ماه برگزار کرد پرده از این تخلف برداشت و گفت که بین سال های 88 تا 92 ، 3002 تن از دانشجویان بدون آزمون به بورس داخل و خارج اعزام شده‌اند که حدود نیمی از آنها فاقد شرایط علمی و سنی لازم بودند.

نحوه انتخاب رییس دانشگاه‌ تهران نیز به چالش دیگری میان برخی از نمایندگان مجلس و وزارت علوم بدل شد و در حالیکه در این ابتکار برای نخستین بار رییس دانشگاه با نظر و رای اعضای هیات علمی خود دانشگاه انتخاب و به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی شد، برخی از اعضای شورا و نمایندگان مجلس نسبت به آن واکنش نشان دادند. غلامعلی حداد عادل در آن زمان -بیستم خرداد ماه- در گفت‌وگویی با سایت خانه ملت با انتقاد از معرفی مجدد سرپرست برای دانشگاه تهران عنوان کرده بود که با این اقدام وزارت علوم، روابط مجلس و این وزارتخانه روز به روز تیره تر می شود.

دانشجویان معروف به ستاره دار که بازگشتشان به تحصیل از وعده های انتخاباتی حسن روحانی نیز بود، چالش دیگر میان وزارت علوم و برخی از نمایندگان مجلس بود، با وعده رییس‌جمهور از همان ایام سرپرستی جعفر توفیقی روند بازگشت به تحصیل این دانشجویان آغاز شده و با روی کار آمدن فرجی دانا نیز در چارچوب قانون و بدون هیچ شتابی ادامه یافت اما همین موضوع برخی را در بهارستان به تکاپو انداخت و حتی هنگام حضور وزیر اطلاعات در مجلس نیز این موضوع مورد پرسش قرار گرفت اما گویا عزم وزارت علوم و دولت برای تحقق شعار «حق تحصیل برای همه» آنقدر جدی است که این تحرکات تاثیری در روند آن نداشت. موضوعی که به نظر می رسد در کنار برخی انتصابات دو محور مهم در طراحی استیضاح وزیر علوم هستند.

از سوی دیگر برخی از نمایندگان مجلس روند رشد علمی را در دولت یازدهم "کند" می‌دانند، این در حالیست که آمارهای تعداد مقالات پایگاه معتبر علمی «ای‌اس‌اس»، «اسکوپوس» و «ای‌اس‌سی» این موضوع را تایید نمی‌کند. براساس این آمارها ایران در آخرین ماه از سال 2012 همزمان با آخرین روزهای فعالیت دولت دهم بیش از 24هزار مقاله علمی در پایگاه‌های علمی را نمایه کرده است که این رقم در شش‌ماه نخست فعالیت دولت یازدهم مصادف با آخرین ماه سال 2013 به 25هزارو 96 مقاله علمی رسیده که نشان از رشد قابل‌توجهی در تعداد مقالات علمی است.

آغاز استیضاح ؟!

پیش بینی حداد عادل از تیره شدن روابط وزارت علوم و مجلس خیلی زود به واقعیت بدل شد و در کمتر از یک ماه پس از آن سخنان، طرح استیضاح وزیر علوم با امضای حدود 50 نماینده به هیات رییسه مجلس شوراس اسلامی داده شده تا بر اساس آن رضا فرجی دانا با حضور در صحن مجلس از سوی این نمایندگان استیضاح شود، نمایندگانی که گرچه نامشان منتشر نشده اما آنطور که در خبرها آمده عمده آنها نزدیک به جبهه پایداری و دلواپسان در مجلس شورای اسلامی هستند و حتی شاید بتوان گفت اغلب از همان 70 نفری هستند که به وزارت فرجی دانا رای مخالف داده بودند.

با طرح موضوع استیضاح، جامعه دانشگاهی هم آرام ننشست، تا جایی که تا به حال بیش از 1000 استاد دانشگاه در نامه های مختلف به روسای مجلس و جمهور حمایت خود از رضا فرجی دانا را اعلام کرده‌اند و کمپینی در فیسبوک نیز با عنوان «حمایت از دکتر رضا فرجی دانا» ایجاد شده که با گذشت حدود یک هفته از راه اندازی آن بیش از 6000 کاربر آن را دنبال کرده‌اند. شواهدی که از حمایت بدنه جامعه از اقدامات وزارت علوم حکایت دارد و حال معلوم نیست که رایزنی برزگان مجلس می تواند مانع از اعلام وصول این استیضاح شود یا وزیر علوم استیضاح خواهد شد؟

نخبگان و دانشگاهیان درباره استیضاح چه گفتند؟

علاوه بر نامه نمایندگان و موج گسترده حمایت های دانشجویی از وزیر علوم، شماری از نخبگان و دانشگاهیان نیز به این تصمیم 50 نماینده مجلس واکنش نشان دادند.

الهه کولایی نماینده اسبق مجلس و از اساتید به نام دانشگاه تهران در گفت وگو با ایسنا در این باره گفت: نباید ملاحظات سیاسی و جناحی متعلق به یک جریان سیاسی در فضای آموزش عالی حاکم شود و از نمایندگان مجلس انتظار می‌رود در ایفای وظایف خود بیش از هرچیز به کارکردهای مفروض و رسمی و قانونی این نهاد توجه داشته باشند و با رفتار خود اسباب اطمینان و آرامش بر بهبود و اعتلای دانشگاه‌ها را فراهم کنند.

فروهر فرزانه ، استاد دانشگاه صنعتی شریف نیز گفت: در شرایط خطیر و دشوار فعلی کشور، استیضاح وزیر موجب ناپایداری و ایجاد خدشه در روند توسعه علمی دانشگاه‌های کشور می‌شود. بنابراین دکتر فرجی‌دانا از هر نظر، فردی برجسته و ذی‌صلاح برای وزارت علوم هستند.

محمد زاهدی اصل ، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی نیز با ابراز تاسف از طرح مساله استیضاح وزیرعلوم گفت: این استیضاح مبنای علمی، منطقی و اخلاقی ندارد و برخی از نمایندگان مجلس به جای اینکه تسهیلات ایجاد و به دولت کمک کنند، برای دولت مساله‌آفرینی می‌کنند.

محمد مهدی فرقانی ، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در مورد فرآیند مساله استیضاح وزیرعلوم، گفت: کارکرد وزارت علوم مثبت است و نباید وزیرعلوم را به دلیل نقاط قوتش استیضاح کرد.

و ....

سعد الله نصیری قیداری، معاون پارلمانی و حقوقی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری نیز با اعلام این که نامه استیضاح وزیر هنوز به دست ما نرسیده است، گفت : رایزنی ها با نمایندگان مجلس آغاز شده است تا سوءتفاهم‌های احتمالی برطرف شود. وزیر علوم نیز در حاشیه بازدید از محل برگزاری کنکور سراسری در اظهاراتی مشابه گفته بود که از متن استیضاح بی خبر است.

حال گرچه مشخص نیست سرانجام استیضاح و احضار وزیر علوم به مجلس چه خواهد شد، اما حمایت‌های انجام گرفته از فرجی دانا حاکی از رضایت نسبی بدنه آموزش عالی کشور از اقدامات انجام شده از سوی وزیرعلوم است، بدنه‌ای که عملکرد وزارت علوم در مبارزه ساختاری با فساد، احیای حق تحصیل دانشجویان ستاره دار و مشارکت دادن جدی اعضای هیئت علمی در مدیریت دانشگاه ها و ... را از جمله اقدامات درخشان انجام شده در 9 ماه اخیر می‌داند و معتقد است فرجی دانا از فعال ترین وزرای دولت تدبیر و امید در تحقق شعارهای انتخاباتی حسن روحانی بوده است.

گزارش از خبرنگار ایسنا مهدی بابایی


لینک گزارش اصلی در ایسنا { اینجا }

بازنشر در خبرآنلاین { اینجا }

بازنشر در پارسینه { اینجا }

بارنشر در آفتاب { اینجا }

بازنشر در گفت وگو  { اینجا }

بازنشر در نامه { اینجا }

بازنشر در بهار { اینجا }

بازنشر در روز نو { اینجا }

بازنشر در شهر خبر { اینجا }